Šaldomi mūsiniai desertai jau kelerius metus yra laikomi ypatingai madingais konditerijoje. Pirmiausia, tokiu būdu galima išgauti įvairiausių formų, gražiai atrodančius saldumynus bei ypatingai lygius tortų sluoksnius. Kita priežastis - tokie desertai nėra per riebūs, tad puikiai tinka karštomis vasaros dienomis! Visgi, kyla klausimas, kaipgi tokius desertus papuošti? Vienas iš populiariausių puošimo būdų - torto apliejimas veidrodine glazūra.
Net ir patį paprasčiausią bei nuolat kepamą tortą galima paversti tikru meno kūriniu bei paįvairinti jo skonį, pasirinkus tinkamus puošybos būdus. Tortą galima apdengti spalvingu pastilažu, saldžia zefyrine mastika, šokoladiniu ganašu, užburiančia veidrodine glazūra, padailinti cukraus glajumi, aptepti ar konditeriniu švirkštu suformuoti dekoracijas iš įvairių kremų. Dalinamės pačiais populiariausiais, patikrintais bei niekada nenuviliančius tortų dailinimo receptais.